Ontwerp & uitvoering onder één dak !

Hoe werken wij?

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.

Uw woonideeën moeten de tijd hebben om te groeien en samen geven we ze vorm, van het prille idee tot en met de volledige uitvoering. In een eerste kennismakingsgesprek maken we een situatieschets aan de hand van recente, bestaande plannen. Indien deze niet aanwezig zijn, komen we ter plaatse voor de opmeting en om een inschatting te maken van de werken.

Bij de eerste bespreking mag u ons een recent plan bezorgen (liefst op A3-formaat), samen met enkele foto's van de huidige situatie. Om direct een idee te kunnen vormen van de stijl waarin u verder wenst te gaan, is het praktisch om ook enkele afbeeldingen te bezorgen van interieurs die u mooi vindt

Met deze info gaat ons team van binnenhuisarchitecten aan het werk. Hierop volgt een uitgebreide bespreking van het nieuwe ontwerp en van de bijhorende offerte. We maken samen een verder verloop van de werken op en -indien nodig- sleutelen we aan het concept tot het helemaal naar wens is. Korage is vooral gekend voor het uitstekende maatwerk, maar wij bieden daarnaast ook een uitgebreid assortiment van los meubilair aan - tot zelfs decoratie op maat!

Bij Korage zitten zowel het architecturale als het uitvoerend luik onder één dak, waardoor we tijd- en kostenbesparend kunnen werken. Uiteraard bepaalt u zelf in welke mate u graag door onze mensen begeleid wordt. Wij kijken ernaar uit om met u te mogen samenwerken!

 

Interesse in een project?

Maak een account of meld je aan en selecteer enkele favorieten uit onze projectenlijst. Wij doen de rest.

BEKIJK ALLE PROJECTEN