Woonestetika 2017: een schitterende samenwerking met Geberit Aqua clean!

Van 28 oktober tot 5 november vond in Genk dé Limburgse interieurbeurs ‘Woonestetika’ plaats. Tussen de twee hallen vol met enthousiaste exposanten is de stand van Korage voor vele bezoekers ondertussen een gevestigde waarde én een ideale plaats om even bij te praten of professioneel advies in te winnen.

Ook deze keer slaagden we erin om onze bezoekers te verrassen met een originele eye-catcher: dit jaar zetten we het douche-toilet in de kijker! Wij geloven rotsvast in het concept van de douche-wc van Geberit aqua clean en merken dat de tijd stilaan rijp is voor een kennismaking met het grote publiek.  Dankzij de geavanceerde technologie en het stijlvol design wordt reinigen met water immers de normaalste zaak van de wereld.

Onze beursbezoekers waren over het algemeen heel verrast, nieuwsgierig en positief. Kon u er niet bij zijn, maar wilt u deze nieuwste meesterwerken van functie en design toch graag komen ontdekken? Dat kan, bij ons in de showroom! Wij laten er zien dat deze geavanceerde wc- en spoelsystemen ook perfect in onze badkamerontwerpen passen!

Kan u zolang niet wachten?! Wilt u graag meer technische uitleg, klik dan hier.
Wilt u liever weten hoe het voelt? Kijk dan even naar de sprekende reacties van deze mensen:

 

DEEL DEZE PAGINA: