In de kijker

Wij zijn trots u te kunnen aankondigen dat KORAGE een langdurige samenwerking is aangegaan met Accent Interieur uit Zonhoven. Beide bedrijven blijven apart functioneren, maar zijn vanaf nu onder hetzelfde virtuele dak gehuisvest.

Wie is ACCENT?

Velen onder u kennen Accent als onze huisschilder. Al vele jaren verzorgen zij alle behang- en schilderwerken met dezelfde passie en hoge afwerkingsgraad die u van KORAGE gewoon bent. De uitstekende verstandhouding tussen beiden vormt de basis van deze nieuwe, duurzame verbintenis.

Nieuwe zaakvoerders.

Koen Eygemans en Peter Ramaekers hebben 20 jaar lang met hart en ziel getimmerd aan de uitbouw van KORAGE. Zij blijven nog actief in de firma, maar geven met vertrouwen hun leidinggevende fakkel door aan Pascal Vermeulen en Kris Cauberghs, die tot op heden zaakvoerders van Accent Interieur waren. Samen met Pascal, Kris, Peter, Koen en ons hele team willen we ons blijven engageren, zodat KORAGE zijn welverdiende plaats als mooie, innovatieve en kleurrijke teamplayer op de Limburgse interieurwereld met trots mag behouden.

Wat betekent dit voor u als klant?

KORAGE en Accent Interieur blijven onafhankelijk van elkaar functioneren op hun gekende locaties, maar zullen achter de schermen complementair werken om het comfort van onze dienstverlening te verbeteren. Voor u als klant verandert er niets:

-          Uw projecten blijven gewoon doorlopen

-          Uw contacten blijven dezelfde

-          Uw vragen worden nog steeds snel opgelost

-          Ons hele team blijft u met raad en daad bijstaan

 

 

Mocht u nog met vragen zitten, of wilt u bijkomende informatie over onze nieuwe samenwerking, bel of mail gerust naar info@korage.be of 089/ 36 56 80.

Wij kijken samen met u uit naar de vele mooie projecten die we kunnen verwezenlijken!

Hartelijke groet,

Koen Eygemans – Peter Ramaekers – Pascal Vermeulen - Kris Cauberghs

DEEL DEZE PAGINA: